HiphopMuziekPop

Kyle – Remember Me ft. Chance The Rapper

We hebben weer een fijn rapliedje voor je! De semi-(on)bekende rapper Kyle bracht recent de single ‘Remember Me’ uit. Ik ‘remember’ Kyle niet, maar samen staan hij en Nieuwste Hits vriend Chance The Rapper garant voor een maar al te fijne track. Luister nu ‘Remember me’.

Moet ik Kyle kennen?
De naam Kyle doet bij mij dus geen belletje rinkelen. ‘Remember Me’ viel mij op door de featuring met Chance The Rapper (waar wij als Nieuwste Hits fan van zijn). Dankzij Chance ging ik deze track van Kyle luisteren. Kyle blijkt een 22-jarige rapper uit Californië te zijn, die twee albums heeft uitgebracht: ‘Beautiful Loser’ (2013) en het nieuwe ‘Smyle’ (2015). ‘Remember Me’ is te vinden op het nieuwe album ‘Smyle’.

Droevige Kyle en zingende Chance
Nu we weten wie Kyle is, is het tijd om mooie woorden te wijden aan de single ‘Remember Me’. Het nummer gaat over een niet zo lekker lopende relatie met een vrouwtje. Kyle kende deze madame toen hij onbekend (en arm) was. Nu hij wat meer centjes en bekendheid pakt, laat ze haar gezicht weer zien: ‘Your heart is so much bigger, ever since I made it big (man, that’s weird)’. Het onderwerp wordt vaker aangeraakt in hiphop, maar Kyle doet het op een originele manier.

De jonge rapper heeft geen imposante raptechniek, maar hij heeft wel een aantal leuke raplines: ‘So I puy my face on the album, so you have to face the music’. Daarnaast is zijn flow en de gehele vibe in de track heel tof. De productie en het refrein van Chance hebben een grote bijdrage aan deze vibe. ‘I said: you gonna remember me, you said: what’s your name again?‘ Go Chance!

Ga jij Kyle onthouden?
Na het luisteren van de nieuwe single van Kyle met Chance The Rapper hoop ik dat wij de beste man gaan onthouden. Mijn investering in ‘Remember Me’ heeft zich uitbetaald, nu is het aan jou om Kyle een kans geven. Wij houden Kyle in de gaten. Wil jij meer van Kyle? Volg hem dan hier op Soundcloud.

Wat vind jij van Kyle en ‘Remember Me’? Laat het ons weten en laat een reactie achter!

Lees ook:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.