MuziekNieuws

Kyteman gaat internationaal!

Colin Benders beter bekend als Kyteman. Gaat naar het buitenland voor een paar belangrijke optredens. Tijdens een showcase die hij gaf in Londen een paar maand geleden is hij gevraagd om naar Duitsland te komen.

In Londen gaf hij een showcase met The Kyteman Orchestra. Het publiek in de zaal kende zijn muziek nog niet dus het was een goede test om te kijken waar ze stonden. Een aantal boekers waren ook onder de indruk en boekte hem voor het Hamburgse Reeperbahn Festival en voor Berlin Live op 22 september dat live wordt uitgezonden door ZDF Kultur.

Op 21 september speelt The Kyteman Orchestra op het Hamburge Reeperbahn Festival. Een van de grootste  de schowcasefestivals van Europa. Met meer dan 200 internationale acts verdeeld over 3 dagen. Het is te vergelijken met Eurosonic Noorderslag in Groningen.

Colin Benders is door Sennheiser gevolgd naar Londen. Zijn optreden en ervaringen werden vastgelegd in de korte documentaire “Sounds Like Kyteman”.

Bekijk hier de documentaire:

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.