MuziekNieuws

Lana Wolf – Willin’

Lana Wolf Willin Nashville(Nieuwste Hits) – De Nederlandse zangeres en radiodeejay Lana Wolf lanceert op 1 november haar nieuwe album ‘Nashville’! De eerste single van dat album heet “Willin'”.

Vier jaar na het album ‘Something About Lana‘, komt Lana Wolf met haar nieuwe album ‘Nashville’! Het idee voor haar nieuwe album ontstond in haar radioprogramma ‘Het uur van de Wolf’. In dit programma draait ze elke zaterdagochtend Country, West Coast, 60’s, en 70’s muziek draait op KX Radio. Lana Wolf zegt hierover:”Ik draai zoveel vergeten ‘parels’! Het zou echt fantastisch zijn om de mooie liedjes op een plaat te zetten’. Met het album ‘Nashville’ is een meisjesdroom in vervulling gegaan.

Lana Wolf produceerde het album samen met John Heinrich. Voor de opnames reisde ze naar Nashville. Waar ze een groep top muzikanten uit Nashville verzamelde voor de opnames van haar album. Lana Wolf heeft ervoor gekozen om de hele band inclusief zang te gelijk op te nemen. Dit zorgt ervoor dat het een album vol energie en dynamiek is geworden. Het album ‘Nashville’ bevat twaalf nummers, waarbij de invloed van de ‘oude’ West Coast en Country-sterren goed te horen is! Zoals ze zelf zegt: “Nashville is een album voor de muziekliefhebber!” De eerste single van dit album heet “Willin'”.

Vanaf januari 2015 trekt Lana Wolf het land door met haar theatershow ‘The American Country Legends’. Het album “Nashville” is via deze link te bestellen.

Beluister hieronder “Willin'”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.