MuziekNieuws

Laura Jansen ft. Tom Chaplin – Same Heart

Singer-songwriter Laura Jansen heeft samen met Tom Chaplin frontman van Keane het themanummer van 3FM Serious Request gemaakt. De opbrengsten van Serious Request gaan naar het Rode Kruis die het geld gaan gebruiken om babysterfte te bestrijden.

Laura Jansen schreef “Same Heart” als een duet en wou al een tijdje samenwerken met Tom Chaplin. Toen Laura Jansen het nummer af had, heeft ze hem naar Tom Chaplin gestuurd en hij was meteen enthousiast om mee te werken. Het is de eerste keer dat hij onder zijn eigen naam een duet aangaat. Het nummer raakte hem persoonlijk en hij wist meteen wat de connectie met het thema was.

Laura Jansen wilde er een optimistisch nummer van maken waarin de aandacht wordt getrokken naar het thema. Dit is goed gelukt en het nummer staat na een paar uur op 3 in Itunes.

Koop hier de single voor het goede doel!

Beluister hieronder “Same Heart”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Laura Jansen ft. Tom Chaplin – Same Heart

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.