MuziekPop

LAURA – Zoete Witte Wijn

(Nieuwste Hits) – De Nederlandstalige singer-songwriter LAURA brengt met haar tweede single “Zoete Witte Wijn” een ode aan haar favoriete drankje!

LAURA studeert nog aan de rockacademie en ondertussen timmert ze aan de weg met haar muziek. Momenteel zit ze bij de top 25 van Giels Talentenjacht en heeft ze een zomerhit in handen met haar single “Zoete Witte Wijn”. Deze single heeft ze opgenomen met haar band en tevens mede-scholieren Sub-Bass Music Group. De vrolijke clip is opgenomen bij café Berlijn in Tilburg.

Zoete Witte Wijn

Na haar debuutsingle “Tot Snel” is “Zoete Witte Wijn” haar tweede single. Deze zomerse single is enorm catchy en zit meteen in je hoofd. Het zou mij dan ook niks verbazen als we deze single nog vaak voorbij horen komen op de radio. LAURA zegt zelf over het nummer: ‘Als ik mezelf met een dranksoort vergelijk, ben ik zeker een zoete witte wijn. Ik ben net als het drankje recht voor zijn raap, op mijn best in een zomers zonnetje en heb ook een zoete afdronk’.

Beluister hieronder “Zoete Witte Wijn”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.