MuziekPop

Leah Rye – Oh My God

(Nieuwste Hits) – De multi-getalenteerde singer-songwriter Leah Rye heeft haar nieuwe single Oh My God vandaag met de wereld gedeeld, als onderdeel van haar debuutplaat Symbiosis dat dit najaar zal verschijnen. Met een delicaat en aangenaam geluid én haar talent voor songwriting weet ze op meeslepende wijze haar duistere teksten over te brengen. Volgens Rye is Oh My God “de grootste middelvinger op Symbiosis, opgestoken naar iedereen die me ooit naar beneden gehaald heeft”.

Debuutalbum Symbiosis

Symbiosis is een album dat de interactie tussen de verschillende aspecten van jezelf belicht en het belang van je stem durven laten horen benadrukt. Het is een persoonlijk verhaal waarin Leah Rye zichzelf openstelt en haar ware zelf laat zien. Dromen, mystiek en melancholie vormen terugkerende thema’s in haar muziek. De contrasten tussen licht en donker, eenzaamheid en verbondenheid, en de complexiteit van interpersoonlijke relaties vormen de rode draad van haar liedjes.

Optredens

De relatief nieuwe artiest Leah Rye uit Amsterdam wist al indruk te maken met haar eerste EP Elusive in 2021, waarbij ze opviel door optredens in heel Nederland tijdens de Popronde, shows in Londen en twee uitverkochte optredens in de Bitterzoet. Later dit jaar is ze wederom in het hele land te zien tijdens de Popronde en in december gaat de singer-songwriter op haar eerste headline tour en zal ze optreden in Utrecht, Arnhem, Amsterdam en Rotterdam.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.