MuziekNieuws

Legendary Lane nieuwe single Kane?

(Nieuwste Hits) – Spotify zet onder de naam van When We Are Wild een nieuw nummer van Kane online.

Ik was op zoek naar de nieuwe single van When We Arw Wild om in mijn T-man Top 10 afspeellijst te zetten. Toen ik erachter kwam dat het nummer “Legendary Lane” helemaal niet van When We Are Wild is. Het kan bijna niet missen of het is de stem van Dinand Woesthoff (Kane).

When We Are Wild heeft bevestigd dat ze het niet zelf zijn en dat het nummer zo snel mogelijk van Spotify wordt gehaald. Dan blijft de vraag of het een nieuwe track is van Kane? De band zit in een sabbatical dus dat maakt het nog vreemder. Kane heeft nog geen reactie gegeven. 3FM DJ Domien Verschuuren gaat uitzoeken waar het liedje vandaan komt!

Update:
Dinand Woesthoff vertelt op Twitter dat “Legendary Lane” is gemaakt voor het Holland Heinken House! Het is dus een themasong voor de Olympische Winterspelen in Sotsji. Het nummer wordt gedraaid als de atleten worden gehuldigd in het Holland Heineken House. Dinand heeft het nummer opgenomen met Uncle Pete de helft van 16 Bit Lollitas.

Wat is er allemaal gebeurd rondom Tijmen Horstman en zijn ontdekking?

Dit verteld Tijmen in zijn radioprogramma “Houdbaar Tijmen” via deze link (vanaf 3.5 min). Hij kwam hiermee in het radioprogramma van Domien Verschuuren en Giel Beelen noemde zijn naam in zijn eigen radioprogramma en bij De Wereld Draait Door!

Beluister hieronder “Legendary Lane”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

4 gedachten over “Legendary Lane nieuwe single Kane?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.