IndieMuziek

Lenny Monsou – Telephone

(Nieuwste Hits) – Wij presenteren je graag één van de Nederland’s grootste muzikale beloften van dit moment: Lenny Monsou. Zijn nieuwe single heet ‘Telephone’.

Sinds Lenny Monsou als 10-jarige de gitaar ontdekte, schrijft hij al zijn eigen liedjes. Vijf jaar later besloot hij voor een professionele carrière in de muziek te gaan. Hij stapte over naar de Herman Brood Academie in Utrecht en studeerde daar op 18-jarige leeftijd af met een 10 voor artistieke vaardigheden. Geïnspireerd door iconen als David Bowie, The 1975 en Harry Styles, heeft Lenny zijn eigen geluid gecreëerd, waarin hij elementen uit rock, pop en elektronische muziek combineert.

Single Telephone

Maak je klaar voor een unieke muzikale ervaring met Lenny Monsou’s nieuwste single ‘Telephone’. Dit nummer is een perfecte weerspiegeling van zijn veelzijdigheid als artiest. Met zijn krachtige vocalen en talent voor songwriting combineert Lenny elementen uit rock, pop en elektronische muziek tot een opwindende en tijdloze sound die niet in een hokje te plaatsen is.

Inspiratie

Lenny’s muziek straalt jeugdige energie en een intense belevingswereld uit, terwijl zijn tracks een melancholische ondertoon hebben. De innerlijke noodzaak om muziek te maken spreekt uit alles wat Lenny schrijft, zingt, speelt en produceert. Op zijn 15e begon hij aan de Herman Brood Academie in Utrecht en studeerde op zijn 18e af met een 10 voor artistic skills. Net voor zijn 20e verjaardag tekende hij een contract bij Warner Music en zijn debuutrelease staat gepland voor april 2024.

Lenny Monsou live

Al voor zijn debuut wist Lenny een plek te veroveren op het podium van Noorderslag in januari 2024, waar hij met zijn 6-koppige band een indrukwekkende show neerzette. Lenny Monsou is een charismatisch performer en een rockstar pur sang anno 2024. Zijn optredens worden gekenmerkt door een krachtige energie en een diepe emotionele connectie met het publiek.

Lenny Monsou is deze zomer de support act voor S10 tijdens haar tour door verschillende openluchttheaters.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.