MuziekNieuws

Lieve Bertha – Meisje In Het Gras

Lieve Bertha is een nieuw Nederlands sing-songwriter duo. Ze staan in de finale van De Grote Prijs van Nederland. “Meisje In Het Gras” is de single waarmee ze Nederland veroveren.

Lieve Bertha bestaat uit Koen Brouwer en Rens Polman met hun hoge stemmen maken ze prachtige nederpop. Ze worden vergeleken met Simon and Garfunkel, Jurk en Acda en de Munnik. Maar ze zijn jonger, frisser en vooral zichzelf. Hun meerstemmige zang is iets wat bijblijft omdat hun stemmen perfect bij elkaar kleuren.

Beluister hieronder hun EP.

Koen en Rens komen graag in de kringloop, en op een van die uitstapjes vonden ze een hele oude foto van een vrouw. Die vrouw werd Bertha genoemd en zij hebben zich weer naar haar vernoemd.

Lieve Bertha kan je misschien al kennen van de filmpjes die de heren maken. Hiermee laten ze hun visie op het leven zien. Ze slapen in een beddenzaak, liften naar steden in Europa en gaan met een limousine naar de kinderboerderij.

Lieve Bertha staat 8 december in de finale van De Grote Prijs van Nederland.

Beluister hieronder “Meisje In Het Gras”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.