MuziekNieuws

Lily Allen – Hard Out Here

Lily Allen(Nieuwste Hits) – Lily Allen is terug van weggeweest! Haar nieuwe single “Hard Out Here” is het eerste officiële nummer dat Lily Allen uitbrengt sinds 2009. Het nummer is een grappige parodie op de seksistische moderne popcultuur aldus Lily Allen.

Lily Allen heeft met haar authentieke zangstem een radiovriendelijk liedje gemaakt. Het refrein blijft meteen in je hoofd zitten en de beat is vrolijk. Ze heeft al aangekondigd dat ze de studio induikt met haar oude producer Greg Kurstin. Het is nog niet duidelijk of dit een losse single is of de eerste single van een aanstaand album.

In de clip van “Hard Out Here” wordt op een sarcastische manier de verwachtingen die de maatschappij heeft van vrouwen neergezet. Er wordt gespot met plastische chirurgie en gewichtstoename. Alles is lekker over de top om te laten zien hoe oppervlakkig vrouwen vaak worden neergezet. Ze maakt hiermee ook direct een statement naar Robin Thicke’s “Blurred Lines”. Zo zie je in de clip één van haar danseressen dansen voor de woorden ‘Lily Allen has a baggy pussy’. In de clip van “Blurred Lines” zie je een vrouw dansen voor de woorden “Robin Thicke has a big dick”.

Haar cover van Keane’s “Somewhere Only We Know” doet het op dit moment ook erg goed!

Beluister hieronder “Hard Out Here”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.