HiphopMuziek

Lithe – Fall Back

(Nieuwste Hits) – De opkomende rapper Lithe uit Melbourne staat op het punt de wereld te veroveren. Zijn nummer ‘Fall Back’ staat momenteel wereldwijd op nummer 1 op Reels, en trekt dagelijks een miljoenenpubliek met meer dan een miljoen streams per dag.

Lithe grootste artiest die je nog niet kent

Op moment van schrijven krijgt ‘Fall Back’ alleen al op Spotify meer dan 800.000 streams en heeft 360.000 Shazams verzameld, waardoor het nummer naar #12 op de Global Viral Shazam Chart stijgt. Met deze indrukwekkende cijfers is het nummer op weg om nog hoger op meerdere hitlijsten te komen, wat perfect uitkomt voor de aanstaande Oostkust-tour van de ster. Ook op alle social media kanalen scoort de rapper uit Melbourne heel goed.

Eerste Headline Shows

Lithe’s tour markeert zijn eerste reeks headline shows sinds zijn eerste solo-optredens afgelopen juli, die allemaal lang van tevoren uitverkocht waren. Dit komt ook na enkele grote optredens met wereldsterren, waaronder een opening voor 070 Shake in juli en optredens in oktober naast Lil Tjay.

Veelbelovende Releases in 2024

Dit jaar heeft Lithe al vier singles uitgebracht: ‘737‘ in januari, gevolgd door ‘Slide By Me‘ in februari, ‘Fall Back’ en ‘Selfish Game‘ (een double A-side) in maart, en ‘For You‘ (met Roy Woods van OVO Sound) eerder deze maand. Met zijn aanstekelijke beats en vloeiende rapstijl lijkt Lithe klaar te zijn om de wereld te veroveren met zijn unieke geluid.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.