MuziekNieuws

Lorrainville – New Love

Lorrainville Desire the Reckless(Nieuwste Hits) – Op 3 november verschijnt het tweede album “Desire The Reckless” van Lorrainville. Om de luisteraars alvast op te warmen brengen ze eerst de single “New Love” uit.

Lorrainville ontstond in 2011 toen producer Guido Aalbers meedeed met het Facebook-spel Make Your Own albumcover. Kort nadat Guido Aalbers de cover had geplaatst werd hij overspoelt met reacties van artiesten die het album echt wilden maken. Het resultaat was de met een Edison bekroonde debuutplaat “You May Never Know What Happiness Is“.

Dat succes smaakte naar meer en voor de tweede plaat konden songwriters weer nummers insturen. Uit de vele inzendingen zijn veertien nummers gekozen die op “Desire The Reckless” zijn komen te staan. Er zijn o.a. songs van Bertolf, Tommy Ebben en Dennis Kolen te horen op het album. Het album wordt uitgebracht op cd en lp en op Spotify zijn twee extra nummers te horen. Het album is afgelopen zomer opgenomen in de Stadsgehoorzaal in Kampen. De single “New Love” word gezongen door Anneke van Giersbergen. De clip bevat beelden die tijdens de opnames zijn geschoten.

“Desire The Reckless” wordt gelanceerd met een aantal liveoptredens. Op 29 oktober speelt de band in Bitterzoet in Amsterdam. De albumpresentatie is op 31 oktober in Tivoli de Helling in Utrecht en op 2 november sluit Lorrainville de tour af in Hedon Zwolle.

Het album “Desire The Reckless” kun je via deze link bestellen.

Beluister hieronder “New Love”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.