MuziekNieuws

Lorrainville

Begin dit jaar liep Facebook over van mensen die met het online-spelletje Make Your Own album cover, een eigen albumcover maakten en posten op hun prikbord. Weinig mensen kregen zoveel reacties als Guido Aalbers.

Guido Aalbers kreeg op zijn niet bestaande band en het niet bestaande album ‘You May Never Know What Happiness Is’ zoveel reacties van bevriende muzikanten en andere creatievellingen , dat hij besloot om het album daadwerkelijk te maken. De plaat wordt geen verzamelalbum en de hoes is de inspiratiebron. Het is geen commercieel project, er is geen budget. Iedereen die meewerkt doet het voor zijn eigen plezier.

‘You May Never Know What Hapiness Is’ wordt een melancholische singer/songwriter-plaat. Americana met als referenties het rustigere werk van Ryan Adams, Elliot Smith en misschien zelfs Ray LaMontage,’ aldus Guido Albers

De eerste single van Lorrainville “A Heart That Is Lost Can Not Mend” staat sinds vandaag online!

Op deze plaat hoor je de volgende artiesten:
Erik Neimeijer: zang (Cool Genius, Normaal coverband)
Otto de Jong:  drummer (Mary Had A Little Band, Casper Adrien, Gerhardt, Tududuh)
Peter Slager:  bassist  (Bløf)
Jan Peter Hoekstra: Pedal steel, gitarist (ex-Krezip, The Sheer)
Gert Jan vd Weerd: Toetsenist (ex-Bertolf)
Bertolf Lentink: Gitarist en zanger (Bertolf)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

2 gedachten over “Lorrainville

    • Heb je Erik nog nooit in de winkel gehad? Hij komt ook uit Zwolle. Ik ga vrijdagavond naar Gewoon Zwolle. Zie ik Bertolf en de jongens van Muppetstuff weer live.

      Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.