MuziekNieuwsRock

Lucas Hamming – Never Let You Down

(Nieuwste Hits) – Vandaag is bekend gemaakt dat Lucas Hamming de nieuwe huisartiest is van De Wereld Draait Door. De singer-songwriter vond dit nieuws een mooie aanleiding om zijn nieuwe single “Never Let You Down uit te brengen.

Lucas Hamming is bekend geworden bij het grote publiek door zijn deelname aan De Beste Singer-songwriter van Nederland in 2013. Sindsdien speelt hij met zijn band door heel Nederland. Ook bracht hij de EP “The Perv in Perfection” uit met daarop de hit “Mojo Misschief“. Zijn debuutalbum HAM verschijnt in oktober. De eerste single van dat album heet “Never Let You Down”. Een strak geproduceerde rocksong zoals we gewend zijn van Lucas Hamming. Zorgt deze single en DWDD ervoor dat hij definitief doorbreekt?

Beluister hieronder “Never Let You Down”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.