DanceMuziek

Lucas & Steve – Love On My Mind

(Nieuwste Hits) – Lucas & Steve hebben de zomerhit van 2016 op hun naam staan met “Summer On You”. De opvolger staat alweer klaar en heet “Love On My Mind”.

2016 is nu al een succesvol jaar voor Lucas & Steve. Ze speelden afgelopen zomer op alle grote festivals zoals Tommorowland, Creamfields Festival en waren ze te vinden op Ibiza. Deze week hosten ze hun eigen clubavond tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Deze clubavond was binnen een paar dagen uitverkocht.

Love On My Mind

De heren braken door met de collab ‘Summer On You‘ met Sam Feldt. De nieuwe single ‘Love On My Mind’ heeft dezelfde feel good vibe. De opzwepende beats en klassieke disco vocalen doen het ook goed op de radio! De preview die de heren op online zetten behaalde binnen 11 dagen al 1,1 miljoen plays.

Beluister hieronder “Love On My Mind”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.