MuziekPop

Luwten – Sleeveless

(Nieuwste Hits) – De Nederlandse singer-songwriter, producer Luwten brengt op 30 april haar tweede studioalbum ‘Draft’ uit. Dit album verschijnt op het gerenommeerde Amerikaanse Label Glassnote. Tegelijk met de album aankondiging bracht ze ook de nieuwe single “Sleeveless” uit.

Tessa Douwstra is goed bezig! Haar eerste album werd goed ontvangen en ook de EP “Door” met de singles ‘Control‘, ‘Don’t Be A Stranger‘ en ‘Call Me In‘. Deze geven ook gelijk de richting aan voor haar tweede album “Draft”. Het album waarop haar subtiele en indringende sound in combinatie met haar warme vocalen worden voortgezet. “Draft” staat voor ’tocht’ en is een metafoor voor het op een kier zetten van de deur en daarmee invloeden van buitenaf, in zekere mate, toe te laten.

Beluister hieronder “Sleeveless”.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.