DanceMuziekPop

Major Lazer ft Justin Bieber & MØ – Cold Water

(Nieuwste Hits) – Team Major Lazer brengt weer een dijk van een zomerse track met Cold Water samen met oude bekenden Justin Bieber en MØ. Geniet nu van de zomer met deze heerlijke dansbare track van deze hedendaagse pophelden.

Je nieuwe zomerhit van 2016

‘Cold Water’ staat garant om je het positieve zomerse gevoel te geven dat je nodig hebt in je leven. Je nieuwe favoriete popzanger Justin Bieber brengt zijn gouden keel weer ten gehore en Major Lazer laat zien waarom ze hit ná hit scoren. Voetjes van de vloer, drankje in hand en er kan je niks meer gebeuren.

Opvolging van eerdere successen

Producer Diplo, hoofd van Major Lazer, heeft zijn vrienden Justin en MØ opgetrommeld om Cold Waters in elkaar te draaien. Met de track bouwt Major Lazer verder op deze eerdere succesvolle samenwerkingen met Canadese popster Justin Bieber en Deense zanger MØ. Samen waren ze verantwoordelijk voor de megahits ‘Lean On’ en ‘What Do You Mean’.

Justin Bieber is cool

Waar je je vroeger moest schamen als je Justin Bieber luisterde, is dit tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Justin Bieber is cool en alles waar hij bij betrokken is, lijkt te veranderen in goud. Zijn sterke pop-sound is volwassener geworden en bestaat uit invloeden uit de hiphop en dance. Deze nieuwe sound en daarmee het grote succes, heeft de Canadees grotendeels te danken aan Skrillex, maar natuurlijk ook Diplo. Dit succes zien we ook terug in ‘Cold Water’.

Deense zangeres MØ

De Deense zangeres is ook niet vies van haar gezicht in de hitlijsten. Ze scoorde al een hit met haar nummer ‘Final Song‘. MØ kenmerkt zich door haar unieke stem en haar vrolijke en dansbare popmuziek, vaak met een leuke twist. Haar track ‘Kamikaze‘ heeft bijvoorbeeld een heerlijk raar bliepje in de beat.

Gaat Cold Water eerdere hits overtreffen?

Denken jullie dat ‘Cold Water’ eerdere gescoorde hits als ‘What Do You Mean’ en ‘Lean On’ kan overtreffen? Of is dit gewoon een lekkere zomertrack en meer niet? Laat ons weten wat jij van ‘Cold Waters’ vindt.

Nog één keer dan:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.