MuziekNieuws

Make It Count – Back To Hollywood

Make It Count de punkpop band uit Kampen heeft een nieuwe single “Back To Hollywood”. De single is opgenomen in Cardiff met producer Romesh Dodangoda.

Make It Count heeft een paar succesvolle jaren achter de rug. Ze hebben in het voorprogramma van MakeBelieve en Only Seven Left gestaan en dat zorgde voor een toenemende naamsbekendheid en interesse van diverse media. Ook groeide de fanbase op sociale netwerken explosief. De band doet er dan ook alles aan om in contact te komen met de fans.

“Back To Hollywood” is een punkpop nummer met een gitaar riedeltje dat in je hoofd blijft zitten. In de clip proberen ze een Amerikaanse Highschool look neer te zetten wat redelijk goed gelukt het is. Het is alleen jammer dat er grote spandoeken in de clip te zien zijn waarop Sportcentrum Almere staat. Al met al is het een nummer waarop menig tienermeisje los gaat.

Beluister hieronder “Back To Hollywood”
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1Eexzo7zmqk]

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.