Fresh PicksMuziek

Mann Friday – Sunrise Everyday

Mann Friday(Nieuwste Hits) – Mann Friday is een band uit Zimbabwe maar nu woonachtig in Londen. Ze hebben inmiddels een fanbase opgebouwd in het Londense clubcircuit en waaien voorzichtig over naar Nederland met hun single “Sunrise Everyday”.

Het vreemde is dat Mann Friday de single nog niet officieel in Nederland heeft uitgebracht. Toch denk ik dat het kan uitgroeien tot een zomerhit. Er zit een mooi meezing stukje in het refrein. Het nummer klinkt enorm catchy door het Afrikaanse tintje wat erin zit.

Het magazine NME beoordeelde hun live optreden met vier van de vijfsterren en zeiden dat ze speelden met veel passie en dat ook over brengen op het publiek. Dus Mann Friday breng die single snel uit in Nederland en laat de festivalweides dansen!

Beluister hieronder “Sunrise Everyday”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.