MuziekNieuws

Marco Borsato ft. Ali B – Muziek

Marco Borsato(Nieuwste Hits) – Na twee jaar componeren is het vandaag eindelijk zover. Marco Borsato presenteert zijn eerste voorproefje van zijn nieuwe album ‘Duizend Spiegels’. De eerste single van dat album heet “Muziek”.

Het is een verassende single geworden met een gastbijdrage van Ali B. Die zijn bekendheid min of meer te danken heeft aan Marco Borsato. Na hun samenwerking op “Wat Zou Je Doen” hoor je ze nu samen op “Muziek”. Een track die langzaam begint maar je hoort aan de beat al dat het niet lang kan duren voordat het nummer lost barst. Dat gebeurt dan ook op de beat die is gemaakt door John Ewbank samen met Baggi Begovic. Na de eerste climax hoor je weer strijkers en piano en prachtige “opera” zang van de achtergrond zangeres van Marco Borsato en van Marco zelf! Dan barst het nummer weer los met de rap van Ali B om na de tweede climax te eindigen met piano en strijkers.

Volgens Marco Borsato moet hij met de tijd meegaan. Hij vergelijkt het zelf met “Rood”. Toen dachten mensen ook wat is dit nou van nummer. Maar het werd een grote nummer 1 hit. Marco wil het zelf geen house nummer nummer maar noemt het moderne muziek. Hij wil met het nummer meegeven dat je overal muziek hebt. “Muziek is de manier waarop we leven. Het is houvast. Het is Troost”, aldus Marco Borsato.

Beluister hieronder “Muziek”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

2 gedachten over “Marco Borsato ft. Ali B – Muziek

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.