MuziekNieuws

Maroon 5 ft Wiz Khalifa – Payphone

De Amerikaanse poprockband Maroon 5, komt 26 juni met het nieuwe album Overexsposed. De band scoorde meerdere grote hits waaronder ” This Love“, “Sunday Morning” en de recente hit “Moves Like Jagger“. “Moves Like Jagger” kan zich met 8,5 miljoen downloads scharen tussen de best verkochte singles wereldwijd!

Een nummer van het album Overexsposed is al gelekt en heet “Payphone”. Op het album is Adam Levine te horen met Wiz Khalifa.
Op het nummer hoor je een typisch Maroon 5 geluid. Adam Levine wordt begeleid door piano, gitaar en drum. Het is een fijn opgewekt nummer die goed wordt aangevuld met de rap van Wiz Khalifa. Al met al is het een fantastisch radiovriendelijk nummer geworden en het kan niet anders dan dat het een enorme hit wordt.

Beluister hieronder “Payphone”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.