MuziekNieuwsPop

Martel – Stalemate

Martel - Stalemate(Nieuwste Hits) – De Canadese muzikant Marc Martel heeft een nieuwe single “Stalemate”. Deze single is afkomstig van zijn debuutalbum ‘Impersonator’.

Van 1999 – 2011 zat Marc Martel in de band Downhere die hij oprichten met een paar goede vrienden. Samen hebben ze 10 albums uitgebracht en wonnen ze meerdere Juno Awards en een Dove Award. In 2011 besloot Marc Martel mee te doen aan een competitie om mee te doen aan de Queen Extravaganza live tour. Zijn auditie video waarin hij de Queen klassieker “Somebody To Love” zingt is inmiddels al meer dan 9 miljoen keer bekeken. Hij behoorde bij een van de winnaars en mocht zes weken op tour met The Queen Extravaganza in 2012 en in september 2014 werd de tour verder vervolgd.

In tussen tijd heeft Marc Martel onder de naam Martel ook zijn debuutalbum ‘Impersonator’ opgenomen. In sommige nummers lijkt zijn stem heel erg op Freddie Mercury. Zo ook op zijn nieuwe single “Stalemate”.

Beluister hieronder “Stalemate”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.