DanceMuziekNieuws

Martin Garrix brengt elke dag een track uit tijdens ADE

(Nieuwste Hits) – Deze week is de complete dancescene in Nederland voor het Amsterdam Dance Event (ADE). Martin Garrix gebruikt dit grootste dance-evenement van de wereld om elke dag nieuwe muziek uit te brengen!

Het gerucht ging al een tijdje rond op social media dat Martin Garrix tijdens ADE elke dag een nieuwe track uit ging brengen. Dit gerucht werd later door de DJ bevestigt via Instagram. Inmiddels zijn de eerste drie singles uit! De andere singles die deze week uitkomen worden toegevoegd aan deze pagina. Je kan ze beluisteren onder aan deze pagina.

LIFE = CRAZY

Deze week presenteert Garrix in samenwerking met MENDO ook het boek LIFE = Crazy. Dit boek met meer dan 300 pagina’s geeft een perfecte inkijk in het leven van de DJ. Alle foto’s zijn gemaakt door zijn vaste fotograaf Louis van Baar.

Beluister hieronder de releases van Martin Garrix.

Maandag:
Martin Garrix & Blinders – Breach (Walk Alone)

Dinsdag
Martin Garrix – Yottabyte

Woensdag
Martin Garrix & Dyro – Latency

Donderdag
Martin Garrix – Access

Vrijdag
Martin Garrix ft. Pierce Fulton & Mike Shinoda – Waiting For Tomorrow

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.