Indie

Maya Hawke – Missing out

(Nieuwste Hits) – Amerikaans actrice, model en singer-songwriter Maya Hawke kondigt derde album aan met de release van de single ‘Missing Out’. De bekende ster uit de hitserie ‘Stranger Things’ kondigt aan dat het album ‘Chaos Angel’ gaat heten en op 31 mei uit zal komen.

Missen van Kansen
‘Missing’ Out’ gaat over iemand die zich realiseert dat het leven door het missen van kansen niet is zoals gehoopt. Ondanks de mogelijkheden die er zijn geweest is er niet geprofiteerd van het potentieel van de persoon. Hawke zegt over het nummer: ”’Missing Out’ gaat over het gevoel van terug in de tijd willen gaan en dingen anders doen. Uiteindelijk gaat het over het accepteren van waar je nu staat in het leven en dat je vanuit dat punt vooruit wil gaan.”

Carrière
De 25-jarige artiest heeft al veel verschillende projecten op haar naam staan. Zo heeft ze aan het begin van haar carrière als model al voor grote merken mogen werken zoals Calvin Klein en werkte ze voor Vogue. De dochter van acteurs Ethan Hawke en Uma Thurman maakte in 2017 ook haar acteerdebuut in de miniserie ‘Little Woman’. Haar doorbraak vond een paar jaar later plaats in het derde seizoen van the Netflix serie ‘Stranger Things’. Hier zette Maya als Robin Buckley een geliefd karakter neer. Naast acteren is ook haar liefde voor muziek niet onopgemerkt gebleven. in 2019 bracht ze haar eerste singles ‘To Love a Boy en ‘Stay open’ uit. Daarna volgden vele singles en twee albums genaamd ‘Blush’ en ‘Mosh’. Hawke is beïnvloed en geïnspireerd door muzikanten als Bob Dylan, Joni Mitchel en Leonard Cohen.

Los van Stranger Things lijkt Maya Hawke nog niet heel bekend te zijn in Nederland. Wereldwijd pakt ze al wel 540.000 streams per maand op Spotify. Haar populairste nummer Thérèse is ook al meer dan 23 miljoen keer beluisterd. Het moet niet lang duren voordat haar muziek ook de lage landen zal bereiken. Als je naar een van haar shows wil gaan, moet je geduldig zijn. Op dit moment is er namelijk nog geen tour aangekondigd. De enige plek waar je haar voorlopig live zou kunnen zien is in New York tijdens het ‘Tibet House US Benefit Concert’.

Luister hier naar het nummer en bekijk de videoclip vol met droge humor hieronder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.