IndieMuziek

Mehro – Ketamine

(Nieuwste Hits) – De opkomende indie artiest Mehro is er eentje om in de gaten te houden! Het debuutalbum ‘Sky On Fire’ werd zeer goed ontvangen en nu is er de nieuwe single ‘Ketamine’.

De singer-songwriter is geboren in India. Dit hoor je ook terug in zijn muziek. Een voorbeeld hiervan is zijn track “Like you’re god” waarin hij Indiase melodieën verwerkt met moderne indie rock. Hiervoor gebruikt hij instrumenten als de sitar en tabla. Zijn goed ontvangen debuutalbum zorgde er voor dat hij op festivals als Primavera Sound en The Great Escape stond met zijn band. Daarnaast was Mehro te gast bij de bekende Tiny Desk concert reeks. Je vindt HIER het optreden terug op YouTube.

Ketamine

Inmiddels woont Mehro in Los Angeles waar zijn muzikale zoektocht verder gaat. Op zijn nieuwe track ‘Ketamine’ verkent hij de duistere kant van zijn creatieve zoektocht. De zanger ziet ketamine als een krachtig hulpmiddel dat verstandig kan worden gebruikt of onverstandig kan worden misbruikt. Maar het schrijven van het nummer was een magische ervaring. Dit zien we ook terug in de videoclip. Het nummer heeft een catchy fluitje wat niet meer uit je hoofd gaat. Daarnaast valt op dat Mehro een enorm bereik heeft met zijn opvallende stem.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.