MuziekRock

Meltheads – No One Is Innocent

(Nieuwste Hits) – De nieuwste single van de Belgische band Meltheads heet ‘No One Is Innocent’. Een knetterende, hitsige psychopunktrack, die halverwege even inhoudt voor een insane bass break, dan openbarst in, zoals ze zelf zeggen, een wellustig gitaarorgie. 

Frontman Sietse Willems over ‘No One Is Innocent’: “Het nummer gaat over de buurt waar ik ben opgegroeid. Ik hou van die plek, het is er divers, het is er warm, maar ook valsig en onevenwichtig. Het nummer gaat over deze sociaal-economische ongelijkheid en hoe wij als samenleving dit corrupte systeem in stand blijven houden. Daarom is no one innocent, niemand onschuldig.”

Nu al op de radar van grote namen als Clash (UK), DIY (UK), Visions (D) en KEXP (US), zal binnenkort de rest van de wereld kennismaken met deze nieuwe postpunkband. België’s antwoord op IDLES, Shame of Amyl and the Sniffers.

Debuutalbum ‘Decent Sex’ komt uit op 9 februari, gevolgd door releaseshows in België, Nederland en Parijs. Op 17 januari trapt Meltheads het jaar af op ESNS, waar dàt deel van de wereld dat nog in zalige onwetendheid verkeert kennis zal maken met de brute natuurkracht van Meltheads.

Op dinsdag 16 januari is Nieuwste Hits aanwezig in Hedon tijdens ‘Kink in Touch Live, Road to ESNS’, waar Meltheads een van de optredens zal verzorgen. We zullen tijdens deze avond live content delen van deze show op onze Instagrampagina! https://www.instagram.com/nieuwstehitsofficial/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.