Muziek

Meskerem Mees – Joe

(Nieuwste Hits) – België heeft er in de naam van Meskerem Mees een heel groot talent bij. Ze won in 2020 de toonaangevende Humo’s Rock Rally.

De Gentse is pas twintig jaar en won al het gloednieuwe podiumconcours Sound Track en de hoofdprijs bij Humo’s Rock Rally. Producer Koen Gisen wilde graag werken met dit talent en nodigde Meskerem samen met haar celliste Febe uit in zijn studio!

Meskerem Mees – Joe

In de studio van Koen Gisen konden Meskerem en Febe rustig aan nummers werken. Met als resultaat de debuutsingle “Joe” waarbij ze ook een prachtige video maakte. Bij deze single blijf je vol verbazing luisteren naar haar pure stem. Samen met haar akoestische gitaar levert ze een charmant en puur nummer af waar je rustig van wordt.

Toekomst

De toekomst ziet er dus rooskleurig uit! Ze begon 2021 met een optreden op showcase festival Eurosonic/Noorderslag in Groningen. Ook wordt haar bookingteam uitgebreid naar Nederland met Bas van Belmont Bookings (Bon Iver, The XX, King Gizzard), en voor Frankrijk met René van Radical Production (Arcade Fire, Beck, Arctic Monkeys, Jack White).

Beluister hieronder het optreden bij Humo’s Rock Rally 2020.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.