MuziekPop

Meskerem Mees – Seasons Shift

(Nieuwste Hits) – De Vlaamse Meskerem Mees brengt nu al de opvolger van ‘Joe’ uit. Haar nieuwe single heet ‘Seasons Shift’.

De 21-jarige Gentse won vorig jaar Humo’s Rock Rally en bracht al haar single ‘Joe‘ uit. Die net als haar nieuwe single is geproduceerd door Koen Gisen.

Meskerem Mees – Seasons Shift

Voor de nieuwe single neemt Meskerem Mees ons graag mee naar de eerste ronde van Humo’s Rock Rally. Het was al na middernacht als ze als allerlaatste nog naar kunsten mocht vertonen in CC De Herbakker in Eeklo. Het publiek was al een beetje moe en jolig na een avond vol biertjes, gitaren en luide rapmuziek. De twijfel sloeg toe bij Meskerem en Febe. Luistert het publiek wel? Praten ze niet door onze set heen etc? Maar toen ze de eerste akkoorden aansloegen verdwenen de zorgen als sneeuw voor de zon!

Het publiek luisterde aandachtig en je kon een speld horen vallen. Het eerste nummer dat ze speelden is de nieuwe single ‘Seasons Shift’ en deze bijzondere en betoverende song kon rekenen op een enorm welgemeend applaus!

Beluister hieronder ‘Seasons Shift’.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.