MuziekPop

Milkbar – Song for the Sinners

(Nieuwste Hits) – De Amsterdamse band Milkbar heeft op 23 mei hun nieuwe EP “Moustache” uitgebracht. Daarop staat ook de nieuwe single “Song For The Sinners”.

De Amsterdamse band was al 3FM Serious Talent, speelde op Noorderslag en ze knalden op festivals in heel Nederland! Je kent ze misschien van hun singles ‘Accident‘, ‘I’m a Soldier’ en ‘The King’. Allemaal singles met een refrein die je zo meezingt.

Milkbar – Song For The Sinners

Hun nieuwe single “Song For The Sinners” is enorm radiovriendelijk! De track heeft nog steeds het aanstekelijke geluid van Milkbar maar laat wel een nieuwe sound horen. Leuke woordspeling is dat de zanger Chris Murphy het omschrijft als een gloednieuwe snor. Deze nieuwe sound is ontstaan door nachtenlange sessies vol Rock & Roll met de mannen van Milkbar en producers Holger Schwedt (Anouk, Di-rect, Miss Montreal) en Sander Rozeboom (Van Velzen, Caro Emerald).

Beluister hieronder “Song For The Sinners”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.