MuziekNieuws

Miss Montreal – I Am Hunter

Sanne Hans beter bekend als Miss Montreal speelde gisteren haar nieuwe single “I Am Hunter” voor het eerst. De single komt officieel pas over een maand uit. De nieuwe single is als eerste te beluisteren op Nieuwe Hits! Op 11 april is de albumrelease van het derde album die de naam I Am Hunter krijgt. Tijdens deze release in Paradiso worden ook opnames gemaakt voor de gelijknamige nieuwe single!

Voor het nieuwe album werkt Sanne Hans samen met songwriters/producers Joshua Crosby en Nate Campany in Nashville. Sanne heeft al met dit duo samengewerkt voor het nummer ‘Wish I Could”. Dit beviel zo goed dat Sanne besloot het album in Nashville op te nemen. Het album krijgt ongeveer dezelfde sound als ‘Wish I Could’.

Beluister hieronder de nieuwe single van Miss Montreal – I Am Hunter!

Bekijk hieronder de officiële video van “I Am Hunter”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Miss Montreal – I Am Hunter

  • kan er nog niet echt warm van worden helaas, beetje te vlak… misschien moet ik er even aan wennen maar helaas…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.