DanceMuziek

Moby ft. Lady Blackbird – Dark Days

(Nieuwste Hits) – Op 14 juni brengt Moby zijn nieuwe album uit genaamd ‘Always Centered At Night’. Hierop staat ook de nieuwe single ‘Dark Days’.

Het album bestaat totaal uit 13 tracks met 13 verschillende artiesten. Zo zijn er samenwerkingen met onder anderen Benjamin Zephaniah, Serpentwithfeet, Gaidaa en natuurlijk Lady Blackbird die zingt op de eerste single ‘Dark Days’.

Succes album ‘Play’

Na 10 jaar gaat Moby weer op tour! Deze tour staat in het teken van het 25-jarig jubileum van zijn album ‘Play’. Het album heeft verschillende prijzen gewonnen en door het wereldwijde succes is ‘Play’ het best verkochte elektronische album aller tijden.

De de tour start in september en Moby doneert 100% van de winst aan Europese goede doelen die zich inzetten voor het welzijn van mens & dier.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.