MuziekNieuws

Moss – She’s Got A Secret

Moss 2 (Nieuwste Hits) – De Amsterdamse band Moss brengt 21 februari hun vierde album “We Both Know The Rest Is Noise” uit. Als opwarmertje hebben de heren vast de nieuwe single “She’s Got A Secret” uitgebracht.

Moss wist het lang geheim te houden maar het vierde album is in aantocht. Woensdag maakte platenmaatschappij Exelsior Recordings bekend dat “We Both Know The Rest Is Noise” volgende maand uitkomt. Het album is de opvolger van het donkere “Ornaments” uit 2012. Op het nieuwe album laat Moss een ‘nieuw hervonden optimisme vermoeden’.

Dat optimisme hoor je meteen terug in de eerste single “She’s Got A Secret”. Zo stuwend en energiek hoorde we Moss nog niet vaak. Dat moet een feestje worden live. In februari start hun tour door Nederland.

Beluister hieronder “She’s Got A Secret”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.