MuziekNieuwsPop

Mr. Probz – Do It All Again

(Nieuwste Hits) – Mr. Probz lanceert zijn single “Do It All Again” inclusief videoclip. De track is afkomstig van zijn debuutalbum The Treatment uit 2013.

Mr. Probz scoort op dit moment nog steeds in zo’n twintig landen met zijn single “Waves“. Ook zijn samenwerking met Armin van Buuren “Another You” doet het nog goed in de hitlijsten. Zijn album The Treatment is al lang uit. Toch heeft hij besloten om “Do It All Again” uit te brengen. Hiermee komt hij waarschijnlijks zijn fans tegemoet die “Do It All Again” een van de mooiste nummers vinden van het debuutalbum. “Do It All Again” ligt in de lijn met “Waves” en “Nothing Really Matters” en daarom kunnen mensen het nummer nu horen zonder hem direct te vergelijken.

Beluister hieronder “Do It All Again”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.