MuziekRock

Mundo Park – Keep Your Faith In Me

(Nieuwste Hits) – De Nederlandse band Mundo Park brengt in 2017 eindelijk het langverwachte debuutalbum “Promise Of The Night” uit. Van dit album brengt de band nu alvast de tweede officiële single “Keep Your Faith In Me” uit.

Bij deze single zit een 360-graden-video die onderaan de pagina te bekijken is. “Keep Your Faith In Me” is de opvolger van de single “Let’s Unite“. Een pop rock nummer met een refrein dat gelijk in je hoofd blijft zitten!

Promise Of The Night

Het debuutalbum werd door de band zelf gepreproduceerd en in 2015/2016 met producer Jochem Jacobs (Intwine, Guus Meeuwis) opgenomen. De muziek is gelaagder en feller dan voorheen. De band heeft een vleugje postrock en dance toegevoegd aan de muziek, evenals echte strijkers en synths. Bombast en eenvoud gaan hand in hand bij Mando Park.

In 2016 werd reeds gespeeld met Moke, Sunday Sun en Causes. Bas van Wageningen van DI-RECT zei het volgende over de muziek van de band: “Mundo Park heeft op eigen kracht een hele toffe plaat afgeleverd. Super coherent, goede productie en frisse tunes. Het klinkt alsof deze boys ready zijn voor de volgende stap.”  Nieuwste Hits kan zich hier alleen maar bij aansluiten.

Beluister hieronder “Keep Your Faith In Me”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.