MuziekRock

Mundo Park – Let’s Unite

(Nieuwste Hits) – De Nederlandse band Mundo Park komt in 2016 met hun debuutalbum! Als opwarmertje heeft het vijftal alvast de single “Let’s Unite” uitgebracht.

De band is ontstaan in 2010 en in de eerste jaren van het bestaan brachten ze de singles “Energy” en “City On Fire” uit. Deze singles zorgden ervoor dat Mando Park werd uitgenodigd op Oeral, Freeze, Eurosonic en een aantal keer bij 3FM. Ook speelde de band het voorprogramma van o.a. A Silent Express, The Deaf en Handsome Poets. Verder verzorgen ze dit jaar twee keer het voorprogramma van Moke! Na 2 jaar van relatieve radiostilte komt de band in 2016 eindelijk met een debuutalbum.

Mundo Park – Let’s Unite

Het album is opgenomen in de Split Second Sound-studio te Amsterdam. De band werkt hier samen met producer Jochem Jacobs die eerder heeft gewerkt aan albums van Guus Meeuwis en Intwine. De band haalt op alles uit de kast om hun sound diepgang te geven. Zo zijn er op het album synthesizers, piano, percussie en echte strijkers te horen. Dit alles om hun uptempo indierock de juiste gelaagdheid te geven. Dit hoor je gelijk terug op hun nieuwe single “Let’s Unite”!

Beluister hieronder “Let’s Unite”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.