MuziekNieuws

Music For Life 2011: Selah Sue & Tom Barman vs. The Subs – Zanna

Onze zuiderburen halen met kerst ook geld op voor het goede doel tijdens Music For Life! Dit jaar hebben drie artiesten de handen in een geslagen. Zij vertegenwoordigen meteen de drie steden die Music For Life dit jaar aandoet.

Selah Sue (Leuven) en Tom Barman van dEUS (Antwerpen) verzorgen de vocalen in een productie van The Subs (Gent). Het resultaat heet “Zanna”. Een cover van de gelijknamige cultklassieker van Luc van Acker.

Dit jaar staat Music For Life in het teken van diarree. De meest voorkomende doodsoorzaak bij kinderen jonger dan vijf jaar samen met longontstekingen. Het is makkelijk te voorkomen en te genezen. Toch wordt maar 39 procent van de kinderen met diarree in ontwikkelingslanden daarvoor effectief behandeld (UNICEF, 2009). Dit is vaak het gevolg van onwetendheid over de juiste behandeling. Studio Brussel belicht dit onderwerp eind december uitgebreid tijdens Music For Life!

Van 17 tot 24 december worden de dj’s Tomas de Stoete, Siska Schoeters en Sam de Bruyn opgesloten.

Beluister hieronder het anthem van 2011.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cPOWuFLcKLM]

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

2 gedachten over “Music For Life 2011: Selah Sue & Tom Barman vs. The Subs – Zanna

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.