MuziekPop

Myles Smith – Stargazing

(Nieuwste Hits) – De Britse zanger Myles Smith is er eentje om in de gaten te houden. Zijn folk-pop met een vleugje alt-country valt erg in de smaak bij het grote publiek. Zijn nieuwe single ‘Stargazing’ is hard op weg om de wereldwijde charts te veroveren.

Nieuwe Single ‘Stargazing’

‘Stargazing’ is Smith’s nieuwe aanstekelijke single. De tekst, “Time stood still, just like a photograph, you made me feel like this would last forever,” vangt perfect de tijdloze en emotionele aard van het nummer. Het refrein is krachtig en aanstekelijk: “Take my heart, don’t break it, love me to my bones, all this time I wasted, you were right there all along.

Opkomst en Invloeden

Smith, afkomstig uit Luton, maakte zijn debuut in 2022 met zorgvuldig gekozen TikTok-covers zoals ‘I Found’ van Amber Run en ‘Sweater Weather’ van The Neighbourhood. Deze covers brachten zijn expressieve stem onder de aandacht van een breed publiek. Op negen-jarige leeftijd begon hij al met gitaarspelen en doorliep hij het singer-songwriter open mic-circuit in zijn tienerjaren. Hij haalt zijn inspiratie uit Green Day, Mumford & Sons, Ed Sheeran en Labrinth.

Met meer dan 180 miljoen streams op zijn naam en een stijgende populariteit, is Myles Smith klaar om de wereld te veroveren.

Tour en Toekomstige Optredens

2024 is nu al en geslaagd jaar voor Smith. Hij werd aangekondigd als Apple’s Up Next Artist en Deezer’s Next Artist en zijn eerste headline tour door het VK, Europa en Noord-Amerika was volledig uitverkocht. Smith’s toegewijde fanbase, met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en TikTok en 6,7 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, groeit gestaag.

Smith staat op het punt om aan zijn ‘The Slightly Less Lonely – Global Tour’ te beginnen, met stops in Manchester, Birmingham, Dublin, Glasgow en twee grote shows in Omeara, Londen. Daarnaast ondersteunt hij Tom Odell bij Alexandra Palace en treedt hij op bij diverse festivals wereldwijd, zoals BBC Radio 1’s Big Weekend, The Great Escape, Latitude Festival en Austin City Limits.

In de Fresh Picks Playlist van week 19 hoorde je ‘Stargazing’ al voorbij komen.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.