MuziekRock

Nada Surf – In Front of Me Now

(Nieuwste Hits) – De iconische alternatieve rockband Nada Surf is terug met hun gloednieuwe single “In Front of Me Now.” Deze release is de eerste kennismaking met hun aankomende album Moon Mirror, dat op 13 september verschijnt via New West Records. Dit is de eerste nieuwe muziek van de band in vier jaar en markeert een spannende tijd voor fans.

“In Front of Me Now”: Een Oproep tot Aanwezigheid

De single “In Front of Me Now” is een krachtige herinnering aan het belang van in het moment leven. Matthew Caws, de frontman van Nada Surf, stelt de vraag: “Waarom was ik niet aanwezig?” en reflecteert op de momenten die voorbij zijn gegaan. Het refrein is een belofte aan zichzelf: “Vandaag doe ik wat voor me ligt.”

Caws deelt zijn gedachten over het nummer: “Elke keer dat we een album maken, vraag ik mezelf af waar het over gaat. Meestal heb ik geen duidelijk antwoord. Het is een voortdurende zoektocht naar acceptatie, verbinding en het zien van mogelijkheden. Deze zoektocht vormt de kern van onze muziek.”

Bekijk de Nieuwe Video

Nada Surf heeft ook een begeleidende video uitgebracht voor “In Front of Me Now.” De video, opgenomen in Cambridge, Sarasota, Ibiza en Austin, toont de bandleden in hun eigen omgeving. Het resultaat is een intieme en persoonlijke weergave van het leven van de band.

Over het Album “Moon Mirror”

Moon Mirror is opgenomen in de legendarische Rockfield Studios in Wales en geproduceerd door de band samen met Ian Laughton. Het album bestaat uit elf nummers die thema’s als liefde, verdriet, eenzaamheid en hoop verkennen. Het album is een viering van de 30-jarige carrière van Nada Surf en belooft een diepgaande luisterervaring te bieden.

Caws vertelt over hun nieuwe label: “We zijn altijd gezegend geweest met geweldige platenlabels, en New West voelt als een nieuw thuis. We zijn enorm gelukkig met deze samenwerking.”

Tourdata Aangekondigd

Nada Surf staat bekend om hun dynamische live optredens en heeft de eerste delen van hun 2024 Moon Mirror World Tour aangekondigd. De tour begint op 2 oktober in Washington, DC, en omvat een speciaal optreden op het When We Were Young Festival in Las Vegas. De Europese tour start op 14 november in Madrid, met meer data die binnenkort bekend worden gemaakt.

Over Nada Surf

Nada Surf werd opgericht in 1992 in New York City en heeft sindsdien een blijvende indruk gemaakt met hun meeslepende alternatieve rockmuziek. De band bestaat uit Matthew Caws (zang, gitaar), Daniel Lorca (bas, zang), Ira Elliot (drums) en hun langdurige medewerker Louie Lino.

Met de release van “In Front of Me Now” en het aankomende album Moon Mirror toont Nada Surf opnieuw waarom ze een geliefde band zijn binnen de alternatieve rockscene. Zorg ervoor dat je deze nieuwe muziek beluistert en geniet van de muzikale reis die Nada Surf te bieden heeft.

Blijf op de hoogte van de nieuwste hits en releases op onze website. Veel luisterplezier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.