MuziekNieuws

New Kids ft. Corry Konings – Hoeren Neuken Nooit Meer Werken

De New Kids zijn terug! De debuutfilm, New kids Turbo, van de hangjongeren uit Maaskantje behaalde in januari met een miljoen bioscoopbezoekers de diamanten status. Het tweede deel, ‘New Kids Nitro’ draait vanaf 8 december in de bioscoopzalen.

Ook in dit deel draait de film om de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie. Zij maken graag de dienst uit binnen en buiten de Brabantse plaats Maaskantje. In ‘New Kids Nitro’  wordt wederom duidelijk hoe groot de liefde is voor hun eigen Maaskantje. Ze krijgen het aan de stok met de hangjeugd uit het naastgelegen dorp Schijndel. Vechtpartijen en illegale straatraces zijn het gevolg van het conflict tussen de twee dorpen. En als Friese zombies een Brabants slachtoffer maken loopt de boel helemaal uit de hand.

Waar de New Kids voor deel één de soundtrack opgenomen hebben met DJ Paul Elstak, getiteld “Turbo”, is voor deel twee de soundtrack opgenomen met Corrie Konings. Hoe wel Corrie de tekst ‘erg schuin’ vond besloot ze toch mee te doen. Wat haar fans hiervan zouden vinden is voor Corrie niet heel belangrijk. “Ik heb al jaren geen fanclub meer” antwoordde ze koeltjes. De soundtrack voor de nieuwe New Kids film heet ‘Hoeren Neuken Nooit Meer Werken’.

Zou dit weer een hit worden? Beluister hem hieronder!
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=m8VbU4KkYyA&w=560&h=315]

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.