Nieuws

New Skool Records

MainStreetUniversal Music en Future Presidents starten New Skool Records. Een label dat zich gaat richten op muziek voor jonge tieners. De boyband MainStreet is de eerste signing op New Skool Records.

Universal Music is blij met de samenwerking met Future Presidents. Muziek voor jongeren, door jongeren is al jaren populair. De Future Presidents hebben zich meer dan bewezen in dit genre en zijn daarom de perfecte partners. Helemaal omdat de heren zelf artiest zijn, produceren voor anderen en ook nog is songwriten. Het complete pakket in één dus.

De eerste band die heeft getekend bij New Skool Records is de boyband MainStreet. Sinds hun deelname aan het Junior Songfestival 2012 is de populariteit van de band groeiende. Hun videoclip van “Stop The Time” is inmiddels bijna drie miljoen keer bekeken en op Twitter zijn de fans enorm actief. Het laatste concert van MainStreet was binnen 48 uur uitverkocht. Lang niet slecht voor vier veertienjarige jongens!

Beluister hieronder Mainstreet – Stop The Time

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

3 gedachten over “New Skool Records

  • ik zou zo graag een keer willen zingen in een studio om mezelf terug tekunnen horen en het aan andere telaten horen :$

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.