HiphopMuziekPop

New Wave – Hoog/Laag (prod. Jack $hirak)

(Nieuwste Hits) – Rapgroep New Wave brengt nieuwe videoclip ‘Hoog/Laag’ van het New Wave album uit. Check nu de videoclip van deze knallende nieuwe single van de boys. 

Koffie en thee kunnen we later doen
Daar zijn ze weer; de jongemannen van New Wave! Na flink wat singles en videoclips van het gelijknamige album is het nu tijd voor de ‘Hoog/Laag’. Ik ben blij dat we eindelijk geblessed zijn met een videoclip voor deze hit. Op Hoog Laag horen we Ronnie Flex, Idaly, Lil Kleine, Bokoesam en Jonna Fraser. De beat is gemaakt door yung productie genius Jack $hirak. Een memorabele zin uit Hoog/Laag: ‘Meisje wat gaan we doen? Koffie en thee kunnen we later doen’.

De videoclip van Hoog/Laag heeft een humoristische kijk op het aloude hiphop-videoclip-concept: strippende vrouwen en vliegende flappen. Wil je weten wat ik bedoel? Kijk dan snel de clip hieronder! Kleine tip: iets met fatale gevolgen.

Clips, clips en nog een clips
Het regent New Wave videoclips dit jaar. Onderstaand staat de lijst met uitgebrachte singles en videoclips afkomstig van het New Wave album. Hoe lang zou het duren voordat elke albumtrack een videoclip heeft? TopNotch is in ieder geval goed onderweg. Nu eindelijk Hoog/Laag aan de beurt is geweest, wacht ik persoonlijk nog op één laatste single van New Wave: ‘Kan er niet om heen’.

New wave de nieuwe lichting
New Wave bestaat uit een diverse groep rappers, zangers en producers van de nieuwe, jonge generatie. Zo horen we Lil Kleine met een Amsterdams accent rappen over ‘borsten die vergroot zijn’ en maakt veelzijdige refreinkoning Ronnie Flex van elke track een hit. Gezamenlijk kenmerkt de New Wave sound zich door een focus op vibe en hitgevoeligheid. Voor inhoudsvolle raps met een boodschap hoef je niet bij New Wave te zijn. Rappen en zingen over vrouwen, relaties, feesten, drank en drugs en stoerdoenerij is het devies voor de jongens. En persoonlijk vind ik dat helemaal prima.

Platinum en goud platen
De New Wave sound heeft de jongens geen windeieren gelegd. Op Lowlands heeft New Wave een reeks met gouden en platina awards ontvangen. Zo zijn vier singles goud, twee singles platina en is mega-hit Drank & Drugs drie keer platina. Bovendien is het album goud en 35 miljoen keer gestreamed op Spotify! Luister hier het volledige New Wave album via Spotify.

Lees ook:

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.