MuziekRock

Nexo Shape – Twisted Reality

(Nieuwste Hits) – Nexo Shape is een band uit Hoofddrop. Hun vierde album “Moscow” is net uit en daarvan is “Twisted Reality” de eerste single!

Het vierde album brengen ze uit op hun eigen label Kraft Records. Waar op de eerste albums de gitaar de hoofdrol vervulde is het nu de synthesizer die deze rol overneemt. Dit hoor je goed terug op de zwaar door de jaren 80 en New Wave beïnvloede donkere synth-pop/rock op de nieuwe single “Twisted Reality”. De band laat zich graag inspireren door muziek uit de jaren 80 en door hedendaagse bands als Editors en Interpol.

Nexo Shape
De band is opgericht in de zomer van 2012. In het begin van 2013 werd het debuutalbum gereleased en volgde er al snel optredens in binnen/buitenland en diverse radio stations zoals 3FM.

Beluister hieronder “Twisted Reality”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.