MuziekNieuws

Nielson ft. Miss Montreal – Hoe

NielsonNielson is terug met een nieuwe single na een rustperiode wegens stemproblemen. Zijn nieuwe single “Hoe” is een duet met Miss Montreal. Het nummer komt vrijdag 12 april officieel uit.

Nielsen kennen we natuurlijk allemaal van zijn single “Zo Kan Het Dus Ook” en zijn hit ‘Beaty & de Brains‘ die uitkwam na zijn deelname aan De Beste Singer Songwriter van Nederland. Tijdens deze talentenshow van BNN, VARA en 3FM leerde hij Miss Montreal kennen. Nielson en Miss Montreal konden goed met elkaar op overweg en dat mondde uit in een samenwerking op de single “Hoe”. Als een soort van tegenprestatie schreef Nielson samen met Miss Montreal een nummer voor de theatershow van Miss Montreal.

Nielson maakt 18 april zijn comeback tijdens de 3FM Awards. Hij was een paar maand uit de running omdat hij last had van een poliep. Zijn herstel wordt dus gevierd met het mooie duet “Hoe”. In de videoclip spelen Martijn Lakemeier en Sigrid ten Napel een verliefd stel. Het is een mooi lente liedje geworden.

Beluister hieronder “Hoe”

Muziek  (468x60)

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.