MuziekNieuws

Nielson – Zo Kan Het Dus Ook

NielsonNielson kennen we allemaal van de talentenjacht de beste singer-songwriter. Nielson behaalde daar de finale en scoorde een enorme hit met de single “Beauty en the Brains”. Nu is het tijd voor zijn tweede single “Zo Kan Het Dus Ook”.

Nielson ging naar de Herman Brood Academie in Utrecht, waar hij zich specialiseerde in het rappen. Dit ging hem zo goed af dat hij met een rap-act de Kunstbende won. Ook heeft hij in het voorprogramma van The Opposites gestaan. Wat veel mensen niet weten is dat hij ook in de zang- en dansformatie Zirkus Zirkus zat.

Nielson brak pas echt tijdens de beste singer-songwriter van Nederland. Hij bereikte hier de finale en scoorde een hit met “Beauty en the Brains“. Die single is platina geworden. Nu is het tijd voor de tweede single “Zo Kan Het Dus Ook”. Een single over zijn eigen ervaring met vrouwen. Het is echt een groeibriljant geworden die na een paar luisterbeurten pas goed binnenkomt.

Zou het net zo’n grote hit worden als Beauty en the Brains?

Beluister hieronder “Zo Kan Het Dus Ook”

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.