DanceNieuws

Nieuwste Hits Exclusive zoekt dj’s/producers

(Nieuwste Hits) – In samenwerking met radiostation LAYZER presenteren wij Nieuwste Hits Exclusive! Samen zijn wij op zoek naar talentvolle dj’s en producers voor het nieuwe item Nieuwste Hits Exclusive!

In het wekelijkse item Nieuwste Hits Exclusive krijgt elke week een dj of producer de mogelijkheid om zich te presenteren door middel van een mix van 15 minuten. Het is de bedoeling dat deze mix bestaat uit eigen nummers of remixen (geen mash-ups).

Nieuwste Hits Exclusive

Voor Nieuwste Hits Exclusive zijn we op zoek naar de wat meer mainstream genres zoals EDM, house, deephouse, techhouse, en trance! Mocht je iets maken wat niet in een hokje past, dan beluisteren Nieuwste Hits & LAYZER het eerst om te kijken of het geschikt is. Wanneer jouw mix wordt uitgekozen vind je hem één week terug op de homepage van Nieuwste Hits. Ook komt er een artikel op Nieuwste Hits waarin je jezelf kunt voorstellen aan het grote publiek en als klap op de vuurpijl word jouw mix uitgezonden op LAYZER. Het is dus een mooie manier om je zelf te promoten! Meld je nu aan via de contactpagina!

LAYZER

LAYZER is een online radiostation die zich voornamelijk richt op nieuwe elektronische muziek. Ze zetten zich af tegen de traditionele commerciële radio door niet te wachten op officiële releases of pluggers van muziekmaatschappijen en zijn daarmee altijd de eerste met de nieuwste muziek. Door deze werkwijze speelt LAYZER een voorspellende rol en zijn ze de commerciële radiostations steeds net een stapje voor met de hits. Dit is ook het doel van Nieuwste Hits en daarom heeft Nieuwste Hits de samenwerking met LAYZER opgezocht voor Nieuwste Hits Exclusive.

Wil je meer informatie over LAYZER of luisteren naar het radiostation? Klik dan hier.

Heb jij een goeie mix? Meld je dan nu aan via de contactpagina!

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.