Nieuws

Nieuwstehits.nl op VechtdalFM

Houdbaar Tijmen(Nieuwste Hits) – Voor de nieuwste hits die op nog geen enkele radiozender voorbij zijn gekomen, kun je vanaf dinsdag 4 juni bij ´Houdbaar Tijmen´ op VechtdalFM terecht. Tussen zeven en acht presenteert de 22-jarige Tijmen Horstman uit Zwolle hits die je echt gehoord moet hebben.

In ‘Houdbaar Tijmen’ ligt de focus op nieuwe muziek. Tijmen laat je muziek horen die hij ‘houdbaar’ vindt, geen eendagsvliegen maar hitmakers.
Als zesjarig jongetje was Tijmen al een grote muziekliefhebber, met plezier zong hij mee met de nummers van Jantje Smit en Paul de Leeuw (best bewaarde geheim). In de jaren daarna is zijn muzieksmaak er met sprongen op voor uit gegaan. Tijdens een optreden van The Sheer op het Bevrijdingsfestival Overijssel 2006 moest deze passie voor muziek ergens geuit worden. Dit gebeurt in de vorm van een muziekwebsite Nieuwste Hits.nl. Hier krijgen de nieuwste hits, originele covers en verassende samen werkingen een plek. Dat het ook echt de Nieuwste Hits zijn kun je zien in onderstaande afbeeldingen! Zo werd “Jamaica – I Think I Like U 2” 3FM megahit nadat Tijmen hem Michiel Veenstra tipte. Beluister hier het fragment waarin Michiel Veenstra Jamaica – I Think I Like U 2 draait en Tijmen bedankt!

Nieuwste Hits 2

De Nieuwste Hits die je tegenkomt op deze website hoor je ook terug in ‘Houdbaar Tijmen’. In het programma wordt aandacht besteed aan de T-man Top 10, De week CD en de Single van de Week. Het kan ook zomaar gebeuren dat je wordt opgeschrikt door een Dance Alert.

Heb je tips of wil je komen optreden in het programma laat het dan weten! Je kunt mij contacten via de Facebookpagina van Nieuwste Hits of via Twitter (@TyeT18).

De Nieuwste Hits hoor je als eerst in ‘Houdbaar Tijmen’ op VechtdalFM!

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Een gedachte over “Nieuwstehits.nl op VechtdalFM

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.