IndieMuziek

Nina June nieuwe EP Paradigm

(Nieuwste Hits) – Nine June’s nieuwe EP, getiteld Paradigm, neemt luisteraars mee op een reis door de verschillende fasen waarin liefde zich kan bevinden. Van het geheime verlangen tot de aantrekking en afstoting, van de afwijzing tot de zoektocht en overgave, elke track verkent een uniek aspect van het liefdesleven.

Samenwerkingen en verhalen

De EP bevat samenwerkingen met enkele speciale gasten, waaronder het dromerige “Wish You Well” met Old Sea Brigade, het ijzige maar delicate “Your Surrender” met Emily James, en het warme en ingetogen “Moon Over The Sun” met Joshua Hyslop. Elk nummer vertelt een eigen verhaal en biedt een intieme kijk op de complexiteit van menselijke relaties.

Een rijke geschiedenis en een gouden toekomst

Nine June brak door met haar debuutalbum Bon Voyage in 2018 en ontving al snel de prestigieuze Zilveren Notekraker, een prijs voor veelbelovend nieuw talent in Nederland. Sindsdien heeft ze haar publiek vergroot met de EP Shadows & Riddles en haar tweede album Meet Me on The Edge of Our Ruin, waarmee ze lof oogstte van critici en muziekliefhebbers over de hele wereld.

Met miljoenen streams op Spotify en erkenning van gerenommeerde platforms zoals American Songwriter en Rolling Stone, is Nine June een naam om in de gaten te houden in de alternatieve popscene. Haar nieuwste onderscheiding, een gouden award voor het nummer “We Watched It All Come Down“, bevestigt haar groeiende invloed en talent als singer-songwriter.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.