Fresh album releasesMuziek

Noah Kahan – Stick Season (Forever)

(Nieuwste Hits) – Amerikaanse Singer-songwriter Noah Kahan brengt derde versie van het album ‘Stick Season’ uit. De subtitel van de heruitgave van z’n derde album is ‘Forever’ en is tevens de laatste heruitgave. Het album stamt alweer uit 2022 waar destijds de singles ‘Northern Attitude’ en ‘Stick Season’ uit voort zijn gekomen. In 2023 werden nog eens zeven extra tracks uitbracht op de tweede heruitgave met de subtitel: ‘We’ll All Be Here Forever’.

De derde versie die nu is uitgebracht bevat voornamelijk samenwerkingen met andere artiesten. Er zijn verschillende bijzondere samenwerkingen te horen zoals de al eerder uitgebrachte: ‘Dial Drunk’ met Post Malone, ‘Nothern Attitude’ met Hozier en ‘Homesick’ met Sam Fender. Het bevat ook een aantal nieuwe nummers zoals ‘You’re Gonna Go Far’ en ‘Paul Revere’. Het maakt dat het totaal aantal liedjes op het album op het bizarre aantal van 30 uitkomt!

Miljoenen Streams per maand

Dat zijn ster rijzende is, is goed te zien aan de miljoenen streams die Noah Kahan maandelijks binnenhaalt op platformen zoals Spotify. Meer dan 36 miljoen luisteraars weten hem elke maand al te vinden. Zijn bekendste hit ‘Stick Season’ is dan ook al meer dan 567 miljoen keer gestreamd en staat in Nederland al 4 weken op nummer 1 in de top 40. Verder was hij dit jaar ook genomineerd voor de Grammy’s in de categorie Best New Artist. Deze prijs moest hij helaas aan zich voorbij laten gaan doordat Victoria Monet ermee vandoor ging.

Het album ‘Stick Season’ is een ode aan de plek waar hij vandaan komt. Hij zingt duidelijk over meerdere bekende plekken in New England. Noah Kahan is op dit album daarnaast helemaal de folkmuziek gaan omarmen. Waar hij bij eerdere muziek nog wel wat meer de popkant opging, is de stijl nu duidelijk verschoven naar folk. Het album bevat goede liedjes, die lekker weg luisteren en een groot publiek aanspreken. Daarnaast bevat dit album bijzondere samenwerkingen die goed klinken. Ondanks het grote succes, is de echtheid in de muziek nog goed hoorbaar. Het zijn geen makkelijke liedjes die gemaakt zijn om te scoren in de hitlijsten.

Na zijn Paradiso show van vorig jaar, staat hij op 25 februari in een uitverkocht AFAS Live. De tickets gingen zo snel dat hij 24 augustus terugkeert in de Ziggo Dome voor z’n grootste show in Nederland tot nu toe. Als hij zo doorgaat, zal het niet lang duren voordat hij de volgende keer in de Arena zal staan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.