MuziekRock

Normaal – Eigenwies (Of Standvastig)

(Nieuwste Hits) – Normaal brengt op vrijdag 14 juni het langverwachte nieuwe album ‘Nøhlen’ uit. Het album belooft een frisse kijk te bieden op de karakteristieke stijl van de band, met een mix van traditionele Normaal-sound en nieuwe experimenten. De eerste single van het album, getiteld ‘Eigenwies (Of Standvastig)’, geeft alvast een voorproefje van wat fans kunnen verwachten.

Eigenwies (Of Standvastig): Een Glimp van het Album

Met ‘Eigenwies (Of Standvastig)’ toont Normaal zich op zijn best. Het nummer, dat dienst doet als de lead single van het album, combineert de typische Achterhoekse humor en rechttoe rechtaan rock met een vleugje vernieuwing. Het belooft een echte oorwurm te worden die fans van het eerste uur zal bekoren en nieuwe luisteraars zal verrassen.

Een Legendarische Status

Normaal staat al decennia lang aan de top van de Nederlandse muziekscene en heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de Nederlandse cultuur. Met hun iconische hits zoals ‘Oerend Hard’ en ‘Alie’, hebben ze generaties fans geïnspireerd en blijven ze een bron van inspiratie voor vele nieuwe artiesten.

Tijmen

Tijmen is de oprichter van de website Nieuwste Hits! Hij is een echte radio- en muziekman en was jaren lang te horen met zijn eigen radioprogramma Tijmen Only op verschillende radiostations. Hij is van alle muzikale markten thuis en deelt zijn smaak en ontdekkingen maar al te graag met jullie!

2 gedachten over “Normaal – Eigenwies (Of Standvastig)

  • Niet deze nieuwe single maar Poetin Is Een Klootzak uit april 2023 was de eerste single van deze cd.

    Beantwoorden
    • In het persbericht van het platenlabel gaven ze aan dat dit de eerste single van hun nieuwe album ‘Nøhlen’ is.

      Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.