HiphopMuziekPop

Nosaj Thing ft. Chance The Rapper – Cold Stares

Producer Nosaj Thing brengt nieuwe single Cold Stares uit en Chance The Rapper en The O’My’s dragen hun steentje bij op de track. De (te) gekke track heeft een net zo gekke videoclip gekeken. Kijk en luister hier de nummer 1 uit de T-Man Top 10!

Een spacende productie
Nosaj Thing is een Amerikaanse producer van elektronische muziek en Nosaj levert altijd aparte en toffe beats af. Deze single ‘Cold Stares’ heeft een gekke, bijna spacende productie. De gastbijdragen op Cold Stares brengen het nummer naar een hoger niveau. Change The Rapper komt met een rustige flow op deze track en laat tevens zijn zangkunsten zien.

Het instrumentale album Fated
De single ‘Cold Stares’ is de vinden op het nieuwe album ‘Fated’. ‘Fated’ is een instrumentale plaat en bevat allerlei elektronische beats. ‘Cold Stars’ is één van de twee tracks met een duidelijke vocalen van een gastartiest. Laat je verrassen en luister hier via Spotify het album.

Nosaj, Chance en O’My Producer Nosaj
Thing heeft onder andere gewerkt voor Kendrick Lamar en Kid Cudi. Hij maakt echter ook al lange tijd muziek onder zijn eigen naam. Chance The Rapper is, zoals de naam al enigszins verklapt, een rapper. Als je meer van Chance wil raad ik je deze dijk van een track aan: Life Around Here van James Blake. The O’My’s is een band uit Chicago.

Wil je meer van Nosaj Thing, Change The Rapper of The O’My’s? Check hieronder hun soundcloud pagina’s.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.